Enskede Vinhotell

'Livet är för kort för att dricka dåligt vin'

Beställ presentkort

Här kan du beställa presentkort som skickas hem till dig eller till ditt företag!

Ge bort ett presentkort på vinlagring!

Den perfekta gåvan!

Har din kollega gjort extra bra ifrån sig? Vill du göra ett gott intryck på en viktig kund? Fyller någon du bryr dig mycket om år eller vill du ge bort en lite extra exklusiv present - då kan du beställa ett presentkort från oss.

Beställer du viner via systembolaget så kan du be dem leverera direkt till oss, detta gör du i så fall lämpligen upp med oss via telefon i förväg eller ber systembolaget ringa till oss å dina vägnar och ombesörja det praktiska för vinleveransen.

Presentkortet skickar vi hem till dig (eller till företagets adress) alternativt den adress du anger efter att vi registrerat betalning. Således: föredrar du att överlämna presentkortet själv så kan du göra det och om du istället vill att vi skickar presentkortet direkt till mottagaren så ordnar vi det - vi fyller i alla uppgifter som avsändare, antal flaskor mm enligt dina önskemål.

 

Tips: Lämna över en eller ett par fina flaskor vin och presentkortet tillsammans så kan mottagaren själv avgöra om de vill lämna in alla eller bara vissa flaskor hos oss - de bokar själva tid för att lämna in den/de viner de vill lagra hos oss.

 

En gåva som varar länge

När du ger bort vinlagring så ger du livskvalitet och njutning - den där lilla extra guldkanten på tillvaron. Mottagaren kommer garanterat att påminnas om din gåva under en lång tid och när de så småningom hämtar ut vinet för att avnjuta det så kanske de rentav bjuder med dig att ta del av gåvan.

Det långsiktiga och det faktum att de som lagrar vin hela tiden påminns av oss om att de har vin som ligger och lagras i lugn och ro gör vinlagring till den perfekta gåvan för alla långsiktiga relationer, kanske särslikt för kund/leverantörs-relatationer. Givaren kommer garanterat vinna "good-will"-poäng och ni har ett gemensamt intresse att samtala om.

 

Givaren och mottagaren måste vara myndiga personer eller företag i Sverige och mottagaren ansvarar för och har full kontroll över sitt vin, kan hämta ut det när som helst (efter sedvanlig tidsbokning hos oss förståss). Vi hjälper inte till med själva inköpet av vinet men kan ge råd på bra och prisvärda lagringsbara viner samt hjälpa till med att ta emot leveranser från er vinauktion, vinbutik eller bud.