Enskede Vinhotell

'Livet är för kort för att dricka dåligt vin'

Ny årgång av Poggio Nero Brunello di Montalcino Nr 75421

Systembolaget har nu tagit in den nya årgången, 2011, av det populära vinet Poggio Nero Brunello di Montalcino, Nr 75421. Man har även passat på att höga priset.

Nu finns årgång 2011 av Poggio Nero Brunello di Montalcino Nr 75421.

 

Tyvärr, och precis som vi förutspådde, har Systembolaget passat på att höja priset igen (denna gång till 200kr jämnt per flaska) på detta vin men det är fortfarande ett väldigt prisvärt lagringsvin, vi återkommer med en mer utförlig recension när vi hunnit fördjupa oss mer i vinet.

 

Enligt Cellartracker ska 2011:an ändå vara ett så pass bra vin att det fortfarande kvalificerar sig för epitetet prisvärt fynd!

 

Kan du fortfarande komma över 2010- eller tidigare årgångar så är även dessa mycket bra lagringsviner, bla cellartracker "tycker" du kan lagra dem i minst 10 år, köp, köp, köp!

 

Inte alla systembolag lagerför Poggio Nero längre så har du otur får du ringa dem och be dem skicka dem till ditt närmsta bolag, de är med i beställningssortimentet så du kan alltid få dem kostnadsfritt skeppade från ett lager eller systembolag som har dem och till din närmsta butik/utlämningsställe! Passa på innan de säljer slut igen!

 

Håll ögonen öppna efter vinet på bilden till höger/nedan:

image