Enskede Vinhotell

'Livet är för kort för att dricka dåligt vin'

Var med och tävla och få möjlighet att vinna ett presentkort på vinlagring att ge bort i julklapp

Nu har du chanses - vinn årets bästa julklapp och ge den till dig själv eller någon du tycker om. Varför inte ge bort ett vin samtidigt, i vinbloggen har vi tips på bra lagringsviner.

Tävla och vinn ett presentkort för kostnadsfri vinlagring i upp till ett år för upp till tre flaskor vin.

 

För att vara med och tävla om ett presentkort gör du så här:

1. Gilla oss på facebook (se länk i sidfoten på alla våra sidor eller klicka här).

2. Gå in på vår facebooksida innan söndag natt 23:59 2015-12-20 och skriv ett inlägg till oss där du berättar:

 

A) Varför just du valt att ge bort presentkort på vinlagring i julklapp

B) Till vilken typ av mottagare du ger bort presentkortet (tex din make, din arbetsgivare, dig själv osv) och varför du valt just vinlagring som gåva till denna person eller företag.

C) Skicka ett meddelande till oss via vår websida där du skriver namn på dig som vill ge bort vinet och hur vi kan nå dig (skriv inte dessa uppgifter publikt på vår facebooksida).

 

Vi kontaktar vinnaren måndagen 2015-12-21, i första hand via telefon eller e-post och för att du ska hinna få presentkortet i tid via brev och om du reser bort över jul är det viktigt att vi når dig denna dag, i annat fall kan presentkortet hämtas ut i vårt servicecenter i södra Stockholm eller så kan vi skicka det som PDF via e-post. Brev-alternativet är dock att föredra då det ser stilagare ut utskrivet från oss på äkta arkivpapper med linne.

 

Vid eventuella frågor ringer du compartment AB på 08-91 55 44 så hjälper vi dig.

 

 

Vinsten delas ut till den med bäst motivation och berättelse kring varför de valt att ge bort vinlagring. Enskede Vinhotell och compartment AB förbehåller sig helt att avgöra vem som vinner. Vinst består i ett förbetallt abonnemang för vinlagringsfack i ett år för tre (3st) vinflaskor. Enskede Vinhotell förbehåller sig rätten att godkänna vinlagringskund (exempelvis måste vinlagringskund vara över 18 år, ha svenskt personnummer och gå att nå i Sverige, se våra avtalsvillkor för mer information om vad som krävs för att få lagra vin hos oss). Eventuell vinstskatt eller liknande omkostnader står vinnaren för. Enskede Vinhotell erbjuder sig att utan extra kostnad skicka presentkortet via brev till godkänd mottagare av vinlagringspresentkort utan extra kostnad inom Sverige.