Enskede Vinhotell

'Livet är för kort för att dricka dåligt vin'

In- och utlämning av vin

Här får du en kort beskrivning av in- och utlämningsrutiner för vinlagring.

Du bokar tid med oss för att hämta ut- eller lämna in viner för lagring.

Överlämning och kvittens sker på vårt kundcenter i södra Stockholm. Det är viktigt att du anger vem eller vilka som ska ha behörighet att hämta ut eller lämna in viner på ditt kundnummer.

Är ni flera som lagrar vin tillsammans så kanske ni ska överväga att ha separata kundnummer om ni inte ska kunna hämta ut varandras viner.

Varje in- och utlämning kvitteras och vi kräver en giltig ID-handling som styrker din (eller budets) identitet vid utlämning av vin. Behöver du befullmäktiga ett ombud för att hämta ut vin är det viktigt att budets personnummer framgår på fullmakten och att ditt ombud har med sig både din och sin egen identitetshandling.

Utlämning av vin måste alltid bokas i förväg.

Du kan välja att skydda dina viner med ett lösenord. I så fall måste detta lösenord uppges vid upphämtning av ditt vin. Detta är en extra säkerhet som inte kostar någonting extra.

Dina kunduppgifter är säkra hos oss, vi lämnar ej ut information till tredje part.

Du ser själv vilka viner du har lagrade hos oss, i vilka temperaturzoner dina viner förvaras och om du lösenordsskyddat dina viner mfl uppgifter genom att logga in på "mina sidor". Här kan du även själv byta lösenord och göra en bokningsförfrågan för inlämning av fler viner eller tidsbokning för att hämta ut viner.

 

Kort och gott vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig att lagra dina viner hos oss.