Enskede Vinhotell

'Livet är för kort för att dricka dåligt vin'

 

 

Antal fack: Olika gåvor, situationer har såklart olika omständigheter, du kan ge bort allt från ett enda fack (en flaska) och uppåt. Vi rekommenderar att du bokar minst tre fack om det är ett enda vin du tänkt ge bort (på så vis kan man under tre års tid jämföra hur vinet utvecklas) men det blir såklart mer intressant med fler fack. Sex fack under tre år för ett vin innebär att man kan prova vinet en gång per halvår. Åter igen, ger du samtidigt bort vin så vet du kanske lite mer om hur många fack som behövs men skulle det visa sig att du ger bort för få fack kan gåvomottagaren såklart boka fler fack direkt hos oss vid ett senare tillfälle om det skulle behövas.

 

Antal år: Du kan välja att förskottsbetala för ett eller flera år. De flesta viner mår bra av minst tre års lagring (vissa enklare viner klarar dock inte så mycket längre). Är du osäker kan tre år vara bra att börja med, det går alltid att förlänga i framtiden. Ju längre period du förskottsbetalar för vid ett och samma tillfälle, desto bättre pris ger vi dig. Är det ett lite finare vin som ska lagras för en längre period än tre år rekommenderar vi alltid att man bokar för åtminstone halva den tänkta lagringsperioden. Tänk på att många bättre lagringsviner "knappt är drickbara" som unga utan kräver från kanske fem år för att mogna så pass mycket att det ska vara värt besväret att korka upp en flaska.

 

Vi kommer kontakta er gåvomottagare och påminna om deras viner som lagras hos oss, de kommer kunna logga in på "mina sidor" och läsa mer om vinet osv, allt detta innebär att er gåvomottagare då och då påminns om er exklusiva gåva, något som även bidrar till att göra presentkort för vinlagring till den perfekta representationsgåvan. Föredrar ni själva att hantera vinlagringskontot hos oss och själva påminna er slutkund så anger ni er epostadress som kontaktadress för kontot i beställningsformuläret.

 

(Vi på Enskede Vinhotell säljer inte viner, du kan inte beställa eller köpa vin av oss, utan detta gör du exempelvis direkt hos Systembolaget som har en mycket väl uppbyggd organisation för detta och kan importera i stort sett vilket vin du än vill ha och leverera det till dig eller ett utlämningsställa nära dig!)

Gåvomottagare:

Ev. företag/institution
Kontaktperson
Telefonnummer
E-postadress
Medelande
Gata/box
Postnummer
Ort
Land
Antal lagringsfack
Antal förbetalda år

Fakturamottagare

Ev. företag/institution
Kontaktperson
Telefonnummer
E-postadress
Medelande
Gata/box
Postnummer
Ort
Land